Dania główne / Main courses

Panierowany camembert [120g]z grillowanymi warzywami i sałatą z winegretem
Breaded camembert with grilled vegetables and green salad with vinaigrette [120g]
33 zł
Schabowy z kostką smażony na smalcu [250g]z ziemniakami gotowanymi i kapustą zasmażaną
Pork chop [250g] with boiled potatoes and fried cabbage
38 zł
Kotlet de volaille [200g] z gotowanymi ziemniakami i zestawem surówek
Chicken kiev [200g] with boiled potatoes and set of salads
41 zł
Grillowany kurczak Supreme [200g]z ryżem z warzywami i sosem paprykowym
Grilled Supreme chicken with rice and vegetables in red pepper sauce
42 zł
Żeberka z pieca [300g]z opiekanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
Baked ribs [300g] with baked potatoes and sauerkraut
42 zł
Placek po zbójnicku z gulaszem wołowym [300g]z ogórkiem kiszonym i kwaśną śmietaną
Potato pancake with beef ragout [300g], pickled cucumber and sour cream
43 zł
Polędwiczki wieprzowe [200g]w sosie borowikowo-żurawinowym z kluskami śląskimi i buraczkami
Old fashion prepared duck with baked apple and silesian potato dumplings
48 zł
Kaczka po staropolsku pieczona z jabłkiem [350g] z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty
Old fashion prepared duck with baked apple, silesian potato dumplings and red cabbage
61 zł
Comber jagnięcy [350g] do samodzielnego wysmażenia na kamieniu lawowym z sosem teriyaki, talarkami ziemniaczanymi i mini warzywami
Saddle od lamb for self- frying on lava stone with teriyaki sauce, potatoe slices and mini vegetables
75 zł
Antrykot wołowy [350g] do samodzielnego wysmażenia na kamieniulawowym z sosem BBQ z czarnym pieprzem, kaszą pęczak i sałatką z pomidorków koktajlowych z sosem bazyliowym
Beef entrecote for self – frying on lava stone with BBQ sauce, pearl barleyand cherry tomato salad with basil sauce
85 zł
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this